Curs - Modalitati de accesare de catre autoritatile contractante, operatori economici si ONG-uri a fondurilor structurale si de coeziune ale Uniunii Europene

Locul desfasurarii: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bd. Octavian Goga, nr. 2 (Pasajul Marasesti), Sala Oltenia

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Grup tinta: Autoritati contractante (Primarii, Consilii Locale, Prefecturi, Companii Nationale, Societati Nationale), societati comerciale mari, mijlocii si mici cu capital privat din agricultura, comert, industrie, constructii, turism, silvicultura, pescuit, productie si distributie energetica, infrastructura sociala si sanatate publica, infrastructura de telecomunicatii si societatea informationala, infrastructura de transport pe uscat, apa si aer, cercetare dezvoltare, IMM-uri, asociatii de afaceri/patronale, etc.
Taxa de participare: 800 RON
Lector: Dl. Pavel MARCULET - Director general al firmei de consultanta OMICRON CONSULTING
Locul desfasurarii: CCIR, Sala Oltenia

Contact: Cristina Ionescu, Tel: 021 319 01 55, Fax: 021 311 21 10, E-mail: aurora.davidel@ccir.ro

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera