Forumul International de Investitii– editia a VI a cu tema: Aderarea la Uniunea Europeana – oportunitati sau constrangeri pentru investitiile directe?

Locul desfasurarii: Centrul Expozitional Romexpo

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR)

Ajuns la cea de-a sasea editie, evenimentul isi propune sa analizeze procesele care influenteaza direct potentialul investitional si climatul de afaceri din Romania. Pentru anul 2006 principalele provocari sunt aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 si evolutia accentuata a globalizarii procesului de productie.
Evenimentul va aduce in prim-plan experienta tarilor recent intrate in Uniunea Europeana, precum si situatia tarilor din Europa Centrala si de Sud-Est in privinta atragerii si consumarii investitiilor straine si a fondurilor structurale europene.
In ceea ce priveste Romania, vor fi prezentate cele mai importante proiecte in cadrul unui Salon expozitional de proiecte de investitii din diverse domenii. De asemenea, lucrarile forumului vor dezbate potentialul investitional al Romaniei pe sectoare prioritare: imobiliar, bancar, infrastructura, transport, IT&C, energie.
Alte doua componente ale evenimentului sunt: Bursa de contacte de afaceri si investitii si Gala Investitorul Anului.
Forumul se va desfasura in perioada 3-4 octombrie 2006, ora 10.00, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.Mihai IVASCU - tel: 319.01.51; fax: 319.01.59

Despre CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comerț și Industrie a României este unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români din ultimii 150 de ani. Exponentă a economiei libere de piață, Camera de Comerț și Industrie a României contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri și, implicit, a României.

Participare: Intrare libera