Workshop de Ziua Copilului!

Locul desfasurarii: CAROL PARC HOTEL

Organizator: CAROL PARC HOTEL

Workshop de Ziua Copilului!

V-ati facut deja planuri cu copii Dvs pentru 1 Iunie ? Nu? Ei bine, Carol Parc Hotel si Haute Gourmet va propun activitati distractive, interesante si educative pentru copiii Dvs, ce vor fi sustinute intr-o zi speciala si intru totul dedicata lor, Ziua Copilului!

Stim cu totii ca orice copil e curios si dornic tot mereu sa afle lucruri noi si sa invete!

Chiar si bucataria, cu tainele ei, poate prezenta un mare interes pentru copii, daca lucrurile sunt gandite si prezentate copiilor intr-o forma adecvata.

Motiv pentru care, pe 1 Iunie, la Carol Parc Hotel, va avea loc un workshop din seria Stil de viata sanatos, dedicata in exclusivitate picilor nostri, ce se va desfasura dupa urmatorul program:

1. Pentru parinti – Prelegere si discutii libere despre alimentaţia sanatoasa si echilibrata potrivita copiilor nostri, susţinute de Prof. Dr. Pavel Chirilã;

2. Pentru copii -  In timpul in care mamele sunt la prelegere, copiii sunt primiti pe terasa, cu inghetata RAW si alte surprize delicioase, pregatite special de Ziua Copiilor. Apoi participa la workshop in mod practic si invata sa pregateasca din castravete, gulie si chiar inghetata raw, o gama de hrana sanatoasa si din fericire si foarte gustoasa. Toate acestea sub bagheta faimosului Bucatar Raw - Stefan!

3. Impreuna: Parintii sunt surprinsi de bunatatile pregatite de copii,si li se alatura spre a-si pregati impreuna cu acestia o delicioasa masa, sub aceeasi supraveghere atenta a Bucatarului Raw – Stefan, savurand apoi rezultatele muncii lor in confortul si frumusetea terasei sau a restaurantului de la Carol Parc Hotel!

Informatii suplimentare si rezervari la info@carolparchotel.ro sau 021.336.33.77

Va asteptam cu drag!

Confirmare pana la data: 1 iunie 2013