Targ de Covoare, Editia a XVI-a, 11-14 Aprilie 2013, Bucuresti

Locul desfasurarii: Showroom Casa Vogue

Organizator: Casa Vogue

Targ de Covoare, Editia a XVI-a, 11-14 Aprilie 2013, Bucuresti

Weekend-ul acesta se desfasoara Targul de Covoare din Bucuresti, editia de Paste. Devenit o traditie de-a lungul anilor, Targul de Covoare organizat de Casa Vogue si Carpeta Incov isi deschide larg portile intre 11 si 14 aprilie 2013, expune colectii noi, acorda reduceri provocatoare si premii in fiecare ora.

Va invitam sa profitati de ofertele din cadrul Targului de Covoare, in cadrul caruia puteţi găsi atât modele din colecţiile noi, cât şi din cele clasice, intr-o diversitate de stiluri, compozitii, culori si dimensiuni, toate la preturi reduse. Ele se pot integra cu stil in orice incapere si pot deveni piesa centrala a acesteia, sau pot complimenta discret un design interior sofisticat.

Febra pregatirilor a inceput, la fel si numaratoarea inversa. Mai sunt doar 3 zile!

Despre PATZANY S.R.L.

Casa Vogue s-a impus pe piaţa românească încă din 2006, fiind numele celui mai mare Showroom de Covoare din Bucuresti, specializat in comercializarea articolelor de design interior: covoare, perdele, accesorii etc. Casa Vogue este reprezentata de o echipa tanara si dedicata, cu experienta in domeniu, recunoscuta prin amabilitate si profesionalism.

Confirmare pana la data: 8 aprilie 2013

Participare: Intrare libera