Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina 2009, o expozitie de 5 stele!

Locul desfasurarii: Iulius Mall Suceava

Organizator: CCIA Suceava

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu IULIUS MALL SUCEAVA, organizeaza a II-a editie a targului national Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina 2009.
Manifestarea este un eveniment de referinta pentru industria hoteliera si de alimentatie publica din Bucovina si este specializata in: mobilier si amenajari specifice pentru structuri de tip HoReCa; instalatii de refrigerare, conservare si ambalare; echipamente si accesorii specifice pentru bucatarii profesionale; produse, echipamente si accesorii pentru intretinerea curateniei si igienei, cosmetice pentru hoteluri si restaurante; instalatii, obiecte si accesorii sanitare; decoratiuni interioare si exterioare; sisteme de iluminare si semnalizare; sisteme de supraveghere, alarmare, paza si securitate; sisteme de incalzire si climatizare; lenjerie pentru structuri de primire si alimentatie publica; vestimentatie specifica pentru personal; echipamente electronice, audio-video, soft si hard pentru structuri de primire si unitati de alimentatie publica; produse din sticla, ceramica si portelan; vinuri, bauturi alcoolice si racoritoare; altele.
Vizitand aceasta expozitie veti putea admira si chiar achizitiona cele mai noi produse si servicii care va vor fi oferite de firmele expozante dintre care putem enumera: HORECA SERVICE SRL Bucuresti, CLEANING LOGISTIC SRL Bucuresti, CLEANING LOGISTIC SRL Bucuresti, CWS BOCO ROMANIA SRL Bucuresti, BILANCIA EXIM SRL Bucuresti, EDITURA HORECA SRL Bucuresti, GALERIA SRL Piatra Neamt, DAAS IMPEX SRL Ploiesti, QUARTZ MATRIX SRL Iasi, CONACUL DOMNESC Suceava, PRODIMPEX M SRL Botosani, ALT CASH IMPEX SRL Cluj-Napoca, CONTI GRUP SRL Bucuresti, MOBEXPRES SRL Suceava, STIMAS SA Suceava, COTNARI SA Cotnari, RESEL SRL Iasi, TERRA CONSTRUCTII SRL Botosani, IS DMC INT RO IMPEX SRL Satu Mare.
Targul se va desfasura in perioada 08 - 10 mai 2009, la IULIUS MALL SUCEAVA.
Evenimentul va putea fi vizitat zilnic intre orele 10:00 – 22:00.

Catalin Maniliuc - Sef Proiect

Tel. 0742 108 140, catalin.maniliuc@ccisv.ro;

Lucian Moscaliuc - Organizator

Tel. 0741 221 495, lucian@ccisv.ro.

Despre CCIA SUCEAVA

Pentru orice informatii suplimentare, va stam cu placere la dispozitie la tel/fax 0230 216 833, 0230 521 506

Participare: Intrare libera