“FUNtastic Land” prezintă “O zi pentru cultura eco”

Locul desfasurarii: Parcul Drumul Taberei

Organizator: Centrul Cultural European Sector 6

Motto: Fii responsabil!

Centrul Cultural European Sector 6 şi Primarul Cristian Constantin Poteraş te invită la un eveniment cultural – ecologic, sâmbătă 27 iunie, în Parcul Drumul Taberei. Angajaţii URBAN vor ecologiza şi vor înmâna mesaje ecologice celor prezenţi în parc. Seara, atmosfera va fi încinsă de trupa Animal X care va susţine un super concert.

Deveniţi ecologişti!

Sâmbătă, de la ora 12.00, angajaţii URBAN vor veni în parc, pregătiţi pentru a face curăţenie. Vă invităm să veniţi alături de noi să încheiem într-un mod ecologic evenimentul “FUNtastic Land”. Puteţi fi parte a programului de ecologizare a acestui loc în care îşi petrec timpul liber sute de mii de oameni.
Răspundeţi provocării “Generaţiei Verde”!
Veniţi alături de Centrul Cultural European Sector 6 şi de Primăria Sectorului 6 să deveniţi prietenii ecologiei, să simţiţi că aţi făcut bine planetei, că aţi participat la un eveniment educativ şi că v-aţi distrat alături de prieteni.

Concert extraordinar Animal X

Din programul “O zi pentru cultura eco” nu vor lipsi momente muzicale. La sfârşitul zilei, după ce parcul va fi ecologizat pentru a deveni cel mai curat parc din Bucureşti, Centrul Cultural European Sector 6 va organiza un super concert Animal X, la Foişor. Membrii acestei trupe se declară ecologişti convinşi şi susţinători ai fenomenului de cultură-eco. Concertul va începe la ora 20.00.
Împreună cu organizatorii parcului de distracţii ce a bucurat copii şi tinerii timp de o lună de zile şi de organizaţia neguvernamentală “Generaţia Verde”, Centrul Cultural European Sector 6 organizează “O zi pentru cultura eco”, un eveniment ce doreşte să educe cât mai mulţi tineri, dar şi părinţi sau bunici, un eveniment ce va încerca să trezească în conştiinţa bucureşteanului nevoia de a proteja mediul înconjurător. Pentru că natura, parcurile, verdeaţa şi aerul curat sunt importante pentru cei care îşi petrec în fiecare zi timpul în aer liber, dar şi pentru că educaţia despre mediu este importantă pentru tineri. Centrul Cultural European Sector 6 v-a pregătit o nouă zi plină de surprize. Vă aşteptăm în Parcul Drumul Taberei!

Fii şi tu responsabil de zonele verzi!
Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6
Alexandra Duţulescu – 0762.233.329

Despre CENTRUL CULTURAL EUROPEAN SECTOR 6


Biroul de presă al Centrului Cultural European Sector 6

Participare: Intrare libera