Economia socială şi patrimoniul cultural

Locul desfasurarii: Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Organizator: Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura

Economia socială şi patrimoniul cultural

În urma solicitărilor primite de la mai mulţi profesionişti din domeniul culturii, dar nu numai, Centrul de Pregătire Profesională în Cultură organizează prima ediţie a cursului “Economia socială şi patrimoniul cultural”, în perioada 27-31 ianuarie 2014.

Programul prezintă principiile economiei sociale şi cum pot fi acestea integrate în activitatea operatorilor culturali, astfel încât să îmbunătăţească condiţiile de viaţă în comunitate, să încurajeze iniţiativele locale şi zonale, asocierile şi antreprenoriatul de grup, prin conservarea şi valorificarea patrimoniului cultural şi prin industriile creative.

În cele cinci zile de curs vom discuta despre cine, ce, de ce şi cum putem înfiinţa şi dezvolta o întreprindere de economie socială, utilizând resursele patrimoniului cultural, dar şi despre economia socială în general, turism cultural , moştenirea de patrimoniu, precum şi modele de succes în economia socială în domeniul culturii.

Durata: 30 ore

Cost: 700 lei

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri: Anna-Maria BitereE-mail: anamaria.bitere@ cppc .roMobil: 0788.889.345

Despre CENTRUL DE PREGATIRE PROFESIONALA IN CULTURA

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

Confirmare pana la data: 25 ianuarie 2014

Participare: Taxa de participare