Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a

Organizator: Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor în Asistenta Sociala (CFCECAS)

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a va avea loc la Sibiu in perioada 29 iunie – 01  iulie 2012.

Conferinta Nationala de Asistenta Sociala 2012, Editia a IV-a este organizata de Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor în Asistenta Sociala (CFCECAS) impreuna cu Federatia Internationala a Asistentilor Sociali (IFSW), Federatia Nationala a Asistentilor Sociali din România (FNASR) si Asociatia Nationala a Asistentilor Sociali (OBDS), Austria.

Tema conferintei de anul acesta este „DE LA CUNOASTERE LA COMPETENTE”. Conferinta are ca obiectiv promovarea competentelor in domeniul asistentei sociale si cresterea calitatii serviciilor sociale prin dezvoltarea resurselor umane. Profesia de asistent social cere mai mult decât cunostinte teoretice. Asistenti sociali interactioneaza cu beneficiarii de servicii sociale si în aceasta interactiune trebuie sa ofere si sa mentina o relatie profesionala ghidata de principii profesionale. Metodele si tehnicile de lucru ale asistentilor sociali trebuie sa fie eficient aplicate pentru a produce schimbari pozitive in viata beneficiarilor. Asistentii sociali trebuie sa fie competenti în actiunea lor profesionala pentru a atinge obiectivele interventiei.

Invitatii care vor prezenta in cadrul conferintei vor accepta provocarea si vor oferi idei si experiente care s-au dovedit a fi de succes; acestia vor contribui cu prezentari si exercitii, iar participantii vor avea posibilitatea, în grupuri de lucru, sa dezvolte propriul model. Exemplele practice vor completa programul conferintei.

Sunt invitati sa participe asistenti sociali, angajati ai serviciilor publice si private de asistenta sociala, reprezentanti ai institutiilor publice locale care implementeaza servicii sociale, voluntari in cadrul serviciilor de asistenta sociala, experti din cadrul proiectelor cu finantare nerambursabila, cadre didactice din cadrul universitatilor de profil.

In cadrul conferintei va fi organizat Targul de Servicii Sociale.

Inscrie-te acum. Te asteptam!

Mai multe informatii privind modalitatea de inscriere gasiti pe pagina de web www.cfcecas.ro

Despre CENTRUL DE FORMARE CONTINUA SI EVALUAREA COMPETENTELOR IN ASISTENTA SOCIALA

Centrul de Formare şi Evaluare în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali și a personalului din serviciile sociale din România. Mai multe informati despre CFCECAS sunt disponibile pe: www.cfcecas.ro

Confirmare pana la data: 15 iunie 2012