Conectează-te fără limite , oriunde și oricând! – Cisco Borderless Networks

Locul desfasurarii: Hotel Ramada

Organizator: CG&GC HiTech Solutions

Conectează-te fără limite , oriunde și oricând! – Cisco Borderless Networks

Avem plăcerea de a vă invita joi, 5 iulie, la un eveniment de business organizat de Cisco în colaborare cu partenerul local, CG &GC HiTech Solutions. Conferința va avea loc la Hotel Ramada, începând cu ora 9 a dimineții.

Evenimentul se adresează atât directorilor de companii, cât și managerilor IT. Punctul central al conferinței îl reprezintă arhitectura Cisco Borderless Networks, o soluție care vă permite să conectați pe oricine, de oriunde, folosind orice dispozitiv şi în orice moment.

Astăzi, mobilitatea, colaborarea şi cloud computing sunt atât oportunități cât şi provocări pentru majoritatea departamentelor IT din organizații.  Pentru a beneficia de toate avantajele soluțiilor de colaborare și cloud computing, e important să aveți o rețea care poate livra aceste noi modele de servicii. O rețea care permite inovația în afaceri, contribuind totdată la scăderea costurilor.

Conectând oameni, informații şi dispozitive în mod sigur şi fără întreruperi, arhitectura Cisco Borderless Networks vă ajută să:

· oferiți suport pentru dispozitivele utilizatorilor în rețeaua companiei - veți îmbunătăți productivitatea şi colaborarea protejând, în acelaşi timp, rețeaua şi activele firmei dvs;

·   capturați oportunități de creştere folosind aplicații de colaborare: atrageți şi rețineți clienți şi forță de lucru folosind comunicațiile video;

·     folosiți servicii de tip cloud în mod flexibil: reduceți costurile şi îmbunătățiți procesele de afaceri.

Pentru a afla cum vă putem ajuta să obţineţi aceste beneficii pentru organizaţia dumneavoastră, vă invităm la un eveniment susţinut în parteneriat de CG&GC HiTech Solutions şi Cisco România la Hotel Ramada din Oradea, în data de 5 Iulie 2012.

Despre CG&GC HITECH SOLUTIONS S.R.L.

CG&GC HiTech Solutions deține un portofoliu complet de soluții integrate IT&C – hardware și software – și o gamă largă de servicii dedicate clienților: consiliere profesională în vederea achiziționării echipamentelor, perifericelor şi software-ului, analiza costului total de exploatare, service autorizat și mentenanță, consultanţă financiară, analiză de business, soluții de securitate și comunicații.

Confirmare pana la data: 15 iunie 2012

Participare: Intrare libera