Coeficient de lichiditate

Definitie Coeficient de lichiditate

Raport ce indica lichiditatea unei intreprinderi si care se determina prin impartirea activului circulant la datoriile pe termen scurt.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Coeficient de lichiditate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Coeficient de lichiditate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Coeficient de lichiditate. Definitiile termenilor despre Coeficient de lichiditate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Coeficient de lichiditate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Coeficient de lichiditate.