Coeficient

Definitie Coeficient

Indicator rezultat din analiza raportului unor aspecte diferite din activitatea unei societati, cum ar fi coeficientul de randament, coeficientul de rotatie, de solvabilitate, rentabilitate, lichiditate etc.Coeficientul se raporteaza la un indicator fix de 100 sau 1.000 si se prezinta sub forma de procent: 83% sau 76‰.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Coeficient? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Coeficient.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Coeficient. Definitiile termenilor despre Coeficient cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Coeficient, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Coeficient.