Comert cu ridicata

Definitie Comert cu ridicata

Sinonime - comert angro, comert en grosComert ce consta in cumpararea de marfuri in mod continuu si in cantitati mari, de la producatori sau importatori, in a stoca aceste marfuri pentru a aproviziona, la cerere, utilizatorii profesionisti (comercianti, industriasi, mestesugari etc.). Opus - Comert cu amanuntul

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert cu ridicata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert cu ridicata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert cu ridicata. Definitiile termenilor despre Comert cu ridicata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert cu ridicata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert cu ridicata.