Comert exterior

Definitie Comert exterior

Ansamblul exporturilor si importurilor de bunuri economice ale unei tari.Comertul exterior modifica structura materiala a PGB (vezi Produs Global Brut), ritmul de crestere a PIB (vezi Produs Intern Brut) si volumul valoric al acestuia.Principalele cai de crestere a eficientei comertului exterior sunt:a) reducerea cheltuielilor de productieb) cresterea gradului de prelucrare a marfurilorc) ridicarea calitatii produselor si serviciilor destinate exportuluid) cresterea substantiala a productivitatii munciie) adancirea specializarii produselor destinate exportuluif) cresterea complexitatii si diversificarea serviciilor destinate exportuluig) modernizarea si adaptarea modului de prezentare a marfurilor la nivelul cerintelor pietei mondiale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert exterior? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert exterior.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert exterior. Definitiile termenilor despre Comert exterior cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert exterior, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert exterior.