Comert international

Definitie Comert international

Totalitatea operatiunilor de import si export de marfuri si de servicii pe care le desfasoara partile persoane fizice si/sau juridice apartinand unui stat cu parteneri straini sau pe piete straine.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comert international? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comert international.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comert international. Definitiile termenilor despre Comert international cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comert international, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comert international.