Comisie

Definitie Comisie

1. Grup comstituit de catre o autoritate cu scopul desfasurarii, coordonarii, supravegherii, controlului unei activitati din diferite domenii ale vietii sociale (spre exemplu, comisie parlamentara, comisie electorala, comisia pentru drepturile omului etc.2. Grup de persoane constituit in vederea luarii unor hotarari (si a executarii lor) in cadrul unei institutii, al unei adunari etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comisie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comisie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comisie. Definitiile termenilor despre Comisie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comisie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comisie.