Comision

Definitie Comision

Suma platita unei persoane, fizice sau juridice (mandatar) pentru intermedierea unor activitati comerciale, bancare, bursiere etc. Acesta se realizeaza pe baza unui contract, prin care o persoana se obliga sa indeplineasca - in numele si in contul altei persoane - anumite acte juridice sau economice. Comisionul se calculeaza in procente asupra avalorii marfurilor vandute si cumparate, precum si a serviciilor prestate. Vezi si Contract de comision.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Comision? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Comision.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Comision. Definitiile termenilor despre Comision cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Comision, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Comision.