Compensatie conventionala

Definitie Compensatie conventionala

Acea compensatie care opereaza prin acordul de vointa al partilor. Se recurge la aceasta compensatie atunci cand nu sunt intrunite conditiile compensatiei legale si partile au interes, totusi, sa stinga anumite obligatii reciproce pe aceasta cale. De cele mai multe ori se confunda cu o dare in plata reciproca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compensatie conventionala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Compensatie conventionala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Compensatie conventionala. Definitiile termenilor despre Compensatie conventionala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Compensatie conventionala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Compensatie conventionala.