Compensatie judiciara

Definitie Compensatie judiciara

Compensatie ce opereaza in temeiul unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva. Pentru pronuntarea ei, nu este necesara intrunirea conditiilor prevazute la compensatia legala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Compensatie judiciara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Compensatie judiciara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Compensatie judiciara. Definitiile termenilor despre Compensatie judiciara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Compensatie judiciara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Compensatie judiciara.