Din 7 noiembrie - Un nou Curs Master NLP ce vizeaza dezvoltare personala

Locul desfasurarii: U Business Center

Organizator: Competent Consulting

Din 7 noiembrie - Un nou Curs Master NLP ce vizeaza dezvoltare personala

Cursul se adreseaza celor care au parcurs deja nivelul de Practitioner in care au invatat sa foloseasca mai multe tehnici simultan, inglobate intr-o discutie aparent obisnuita, dar care sa obtina rezultate uimitoare. La nivelul de Master-NLP ajungeti sa accesati o gama mai larga de interventii:
• utilizarea emotiilor, inclusiv a celor negative, pentru automotivare,
• eliminarea efectelor limitatoare ale convingerilor si prejudecaþtlor pastrate din perioada copilariei si adolescentei,
• optimizarea ierarhiei valorilor personale, astfel incat sa se echilibreze relatia dintre viata personala si cea profesionala,
• reconstruirea imaginii de sine, ca baza pentru increderea in propriile forte si pentru respectul de sine (autostima),
• identificarea sensului propriei vieti si a misiunii pe care ne-o putem asuma fata de ceilalti.

Pentru a putea sustine dezvoltarea personala a celor interesati, Cursul “Master NLP” dezvaluie participantilor o serie de tehnici NLP avansate:
• modificarea sistemului de convingeri, prin punerea în discutie a credintelor si prejudecatilor limitatoare, depasite,
• structurile lingvistice ale „iutelii de limbã”, ce permit influentarea extrem de eficienta si eleganta a parerilor altei persoane,
• utilizarea metaprogramelor pentru cunoasterea structurii profunde prin care cineva isi formeaza parerile si isi gestioneaza actiunile,
• comunicarea multinivel, ce foloseste limbajul non-verbal pentru a asigura un impact maxim mesajelor transmise,
• tehnici avansate de inducere si utilizare a starii de transa pentru accelerarea proceselor de dezvoltare personala.

De ce ati urma Cursul de Master NLP organizat de Competent Consutling?
In primul rand pentru a putea beneficia de cele mai bune conditii de invatare si aplicare a tehnicilor avansate din NLP. Cursul este unic în România din mai multe puncte de vedere:
• este singurul care asigura participantilor tripla certificare, internationala din partea Society of NLP (SUA) si International Association of NLP (IANLP - Elvetia), precum si europeana din partea International Association of NLP Institutes (Germania),
• este sustinut de primul trainer NLP roman, format direct de Richard Bandler, ceea ce ii permite sa transmita atat atitudinea cat si spiritul NLP, ce formeaza traditia sa, cat si sa tina pasul cu evolutiile actuale din neurostiinte
• este pe deplin adaptat romanilor, pe baza experientei de lucru in cabinet si in salile de training;
• este sustinut de un suport de curs original si consistent, de peste 250 de pagini,
• este pe deplin adaptat nevoilor reale ale participantilor: trainerul si asistentii va sprijina in atingerea obiectivelor proprii, prin feedback permanent, adaptat nevoilor dvs. De asemenea, trainerul incurajeaza punerea de intrebari si discutarea unor situatii personale, adaptandu-si prezentarea in functie de cerintele dvs.
Modul de organizare si desfasurare este un alt atu al cursului. Accentul este pus pe latura practica si experientiala, cu feedback video si supervizare din partea colegilor si a trainerilor. De asemenea, se asigura catering de-a lungul intregului training.

Trainerul:
Daniel Bichis utilizeaza NLP la nivel profesional de peste 10 ani, iar în anul 2000 a devenit primul roman certificat in calitate de Trainer NLP de catre SNLP, fiind format direct de catre Richard Bandler. Vreme de 5 ani, a activat în cadrul singurului cabinet de Coaching NLP din Bucuresti, lucrand cu aproape 500 de persoane. Din anul 2004 tine cursuri de NLP si inteligenta emotionala. Increderea ferma in potentialul nelimitat existent in fiecare client, precum si abilitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa treaca dincolo de barierele conceptuale sau emotionale ce ii impiedica sa-si atinga obiectivele, sunt secretele succesului sau. Este membru al SNLP, IANLP, IN, ICI, IAC, Romanian Coaching Guild-ARC.

Detalii organizatorice pe www.training-nlp.ro

Mariana Bichis
Tel: 021-688.75.48
Mobil: 0788.294.801; 0726.801.881

Despre COMPETENT CONSULTING SRL

Competent Consulting oferă consultanţă şi training în domeniul dezvoltării personale şi organizaţionale, folosind cele mai noi descoperiri din NLP şi inteligenţa emoţională pentru a asigura clienţilor săi avantaje asupra competitorilor şi obţinerea de efecte economice notabile prin investiţii minime. Deviza companiei este: Succesul dumneavoastră este profesia noastră!

Participare: Intrare libera