Comunicate de presa 2008

Cauta un comunicat de presa publicat de o companie in anul 2008:

  • Vino la Cluj sa descoperim impreuna viitorul afacerilor din Romania!

    Vino la Cluj sa descoperim impreuna viitorul afacerilor din Romania!

    Cluj-Napoca - 8 octombrie 2008

    Comunicat de presa al SoftProEuro srl

    SoftProEuro, compania care a lansat primul site de eAudit din Romania d394.eu, va invita la Cluj-Napoca, unde va avea loc lansarea topului multianual al afacerilor din Romania, Biztop    comunicatul de presa

  • Vanzari – Marketing, Legatura Indisolubila - 2B Marketing – 23 – 24 Octombrie

    BUCURESTI - 8 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Picant Events SRL

    In marketingul business to business exista o legatura indisolubila intre marketing si vanzari. Obiectivele de vanzari primeaza in activitatea de marketing a unei companii care actioneaza pe o piata B2B.

    Exista o tensiune intre departamentele de marketing si cele de vanzari in multe dintre companii. Pe piata Business to Business aceste tensiuni trebuie depasite!

    Trainingul 2B Marketing (www.marketingforum.ro) ofera instrumentele necesare pentru a implementa actiuni de marketing special adaptate mediului de business. Este un curs special croit pentru fortele comerciale ale firmelor care vând consumatorilor organizationali. Astfel, prin învatare experientala, pe baza de simulari, vor putea întelege, sa aprecieze si sa ia decizii corecte din punct de vedere marketing, în vederea asigurarii pozitionarii dorite si sustinerii vânzarilor si a cotei de piata.

        comunicatul de presa

  • Proiecte web eficiente si manageri de proiecte web profesionisti Web Wizard - 23 si 24 Octombrie

    BUCURESTI - 8 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Picant Events SRL

    Internetul nu mai este o noutate, este o necesitate. Afacerile nu mai sunt on-line sau off-line. Prezenta on-line este obligatorie pentru toate afacerile. Pentru ca aceasta sa fie eficienta un proiect web are nevoie de manageri profesionisti.

    Web Wizard (www.marketingforum.ro) este un curs de SEO, Usability si e-marketing care se adreseaza persoanelor care conduc proiecte din cadrul agentiilor web sau din partea clientilor.

    Web Wizard (www.marketingforum.ro) va avea loc in Bucuresti pe 03 si 04 Aprilie, la Hotel Caro, si va fi sustinut de CLAUDIU GAMULESCU.
        comunicatul de presa

  • Brand= Bani si Siguranta - Junior Brand 16 Octombrie

    BUCURESTI - 8 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Picant Events SRL

    Cu siguranta construirea si consolidarea unui brand reprezinta o investitie in companie si in viitorul acesteia.

    Atunci cand se vorbeste de branduri se vorbeste si de bani. Totusi in ceea ce priveste beneficiile pe care le aduce un brand, mai importanta decat banii este siguranta pe care un brand solid o ofera in perioade dificile din viata unei companii.

    Dificultatile din mediul financiar-monetar sunt premisele unui moment dificil in viata multor companii. Au acestea branduri suficient de solide?

    Acest subiect va fi dezvoltat in cadrul Trainingului Junior Brand (www.marketingforum.ro) din 16 octombrie 2008.

    Trainingul Junior Brand (www.marketingforum.ro) se adreseaza persoanelor care au responsabilitati de marketing si creare de brand, care nu au cunostinte sau au cunostinte reduse de branding si brand management.

        comunicatul de presa

  • Cererile in casatorie se tin lant la Radio 21!

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Radio 21 Romania

    ...of, unde sunt vremurile in care baietii de la Radio 21 erau toti holtei si nici prin cap nu le trecea sa isi puna pirostriile? Acum se vede treaba ca odata cu succesul la radio vine si intelepciunea, pentru ca inca un DJ frumos din echipa Number 1 Hit Radio s-a hotarat sa se insoare.    comunicatul de presa

  • Daniel Minuchin de la centrul Minuchin din New York, la Timisoara

    Daniel Minuchin de la centrul Minuchin din New York, la Timisoara

    Timisoara - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Psihoterapia

    Un mare eveniment al psihologiei si psihoterapiei Romanesti se va desfasura in acest an la Timisoara. Avem onoarea de a gazdui un seminar pe probleme familiale si de cuplu condus de insusi directorul centrului Minuchin din new York, cel mai cunoscut centru de psihoterapie familiala din lume, fondat de insusi intemeietorul acestei forme de psihoterapie, Salvador Minuchin.    comunicatul de presa

  • Cursuri noi de formare in PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA: NLP Practitioner – Sibiu, 7 noiembrie Introducere in NLP – Timisoara, 17 octombrie

    Timisoara - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al NLP Explorer

    Formare la standarde internationale, sub girul ITANLP - International Trainers Academy of Neuro-linguistic Programming, organizatie condusa de John Grinder.

    Un domeniu care prinde teren din ce in ce mai mult, NLP - studiaza tiparele gandirii, comportamentului si limbajului: gandim pozitiv – traim pozitiv. Cursul se deruleaza in 7 module a 3 zile (un modul lunar), la finalul acestuia participantii obtinand o diploma recunoscuta international, certificata de ITANLP. Cursul ofera tehnici de nivel profund, de accesare si colaborare cu inconstientul, in scopul dezvoltarii si eficientizarii personale. Cu aplicabilitate larga, in orice domeniu, confera participantilor noi posibilitati spre succesul profesional.
    Pentru cei care nu cunosc nimic despre NLP si au nevoie de informatii se ofera in Timisoara cursul NLP Discovery, 2 zile de informatii, exercitii si cateva tehnici NLP.
        comunicatul de presa

  • Viruşii de tip „cal troian” rămân lideri în topul ameninţărilor informatice din septembrie

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Kaspersky Lab Romania

    Caii troieni se menţin încă în topul ameninţărilor informatice în luna septembrie, deşi cota lor a scăzut de la 80% la 70%, anunţă producătorul de soluţii de securitate, Kaspersky Lab.    comunicatul de presa

  • Comunicat II SRML 2008

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al RALCOM EXHIBITIONS SRL

    In perioada 20 - 22 octombrie 2008, in incinta hotelului Rin Grand din Bucuresti, are loc cel de-al VII-lea Congres National de Medicina de Laborator insotit de cel de-al III-lea Simpozion de Imunopatologie si de cel de-al III-lea Congres National al Asistentilor de Laborator Clinic.
        comunicatul de presa

  • Abilitati practice de recrutare si selectie, 23-24 Octombrie 2008

    Abilitati practice de recrutare si selectie, 23-24 Octombrie 2008

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al HART Consulting

    Prin intermediul acestui seminar va oferim posibilitatea de a va familiariza cu diverse metode si instrumente de selectie si evaluare, concentrandu-ne indeosebi asupra procesului de intervievare. Toate aceste metode tin cont de specificul pietei romanesti de recrutare si sunt prezentate interactiv, intr-o maniera practica, prin exercitii.
        comunicatul de presa

  • Incepe Global Battle Of The Bands Romania 2008

    Incepe Global Battle Of The Bands Romania 2008

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al GBOB International Ltd.

    Romania va participa si anul acesta la cel mai mare concurs de muzica live din lume The Global Battle Of The Bands. Artistii romani vor beneficia si de suportul canalului de televiziune MTV si postului de radio ProFM. Finala Nationala va avea loc pe 20.octombrie.2008 la Hard Rock Cafe in Bucuresti    comunicatul de presa

  • Promotie Endpoint

    Promotie Endpoint

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al ROMSYM DATA SRL

    Licentele noi Symantec Endpoint Protection si Symantec Multi-Tier Protection sunt disponibile beneficiind de un discount de pana la 45%!    comunicatul de presa

  • Bosu Training la centrul de fitness si aerobic Alana's

    Timisoara - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al SC ALANA'S SRL

    Deschis in urma cu aproape un an, Alana's este un centru de fitness exclusiv feminin, absolut impresionant din toate punctele de vedere. Cu ajutorul celor patru antrenoare cu exprienta si renume din Timisoara, Alana's ofera servicii deosebite clientelor sale.    comunicatul de presa

  • IT Recruitment Workshop sustine specializarea tehnica a recrutorilor

    IT Recruitment Workshop sustine specializarea tehnica a recrutorilor

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al RecrutareOnline.ro

    VON Consulting invita recrutorii din domeniul IT la cea de-a doua editie IT Recruitment Workshop, care se va desfasura pe 16 si 17 octombrie la Hotel Phoenicia, sala Diplomat. Ultima zi de inscrieri este vineri, 10 octombrie.
        comunicatul de presa

  • Romantic FM a depasit in Bucuresti cota de piata ProFM si Europa FM

    Romantic FM a depasit in Bucuresti cota de piata ProFM si Europa FM

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Radio Romantic FM

    Stirea e simpla: Romantic FM creste in audiente pentru a treia oara consecutiv si ajunge sa detina a treia cota de piata pe Bucuresti. Singurul post de nisa care reuseste sa concureze cu succes posturile comerciale a ajuns la 8,2% market share in Bucuresti, inaintea ProFM si Europa FM.    comunicatul de presa

  • Atentie la noile tehnici de spam!

    Atentie la noile tehnici de spam!

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al BitDefender

    Laboratorul BitDefender® a descoperit un nou val de mesaje spam care se diferenţiază de alte valuri de spam prin utilizarea unor “Confirmări de primire” ale mailurilor şi linkurile de “Dezabonare” pentru a verifica dacă căsuţele poştale vizate sunt valide şi active.    comunicatul de presa

  • TOPEX reprezentat la evenimentul “Corporate communication system” de partenerul său ucrainean, A-KOM

    TOPEX reprezentat la evenimentul “Corporate communication system” de partenerul său ucrainean, A-KOM

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Rohde & Schwarz Topex

    Produsele şi soluţiile TOPEX au fost prezentate pieţei din Ucraina pe data de 1 Octombrie în cadrul evenimentului 'Corporate communication systems' la Kiev.    comunicatul de presa

  • Premieră pe piaţa de publicitate indoor: Brand Management introduce Escads – mâna curentă personalizată pentru scările rulante

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al BRAND MANAGEMENT

    Brand Management, companie specializată în soluţii de publicitate indoor, anunţă achiziţionarea în exclusivitate a licenţelor pentru România şi Bulgaria pentru produsul ‚Escalator Handrail Media’ – aparţinând Escalated Advertising Australia, un suport publicitar inovativ prin care mâna curentâ a scărilor rulante poate fi personalizată la cerere. Pe piaţa locală produsul va fi marketat sub numele de „Escads”.    comunicatul de presa

  • CASTIGATORII ROMANIAN MUSIC AWARDS 2008 AU FOST PREMIATI INTR-UN MEGA SHOW, LA IASI

    CASTIGATORII ROMANIAN MUSIC AWARDS 2008 AU FOST PREMIATI INTR-UN  MEGA SHOW, LA IASI

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al S.C. No Limit Management S.R.L

    In cadrul unui show incendiar sustinut in fata Palatului Culturii din Iasi, duminica 5 octombrie, a avut loc decernarea premiilor Romanian Music Awards 2008, la care au asistat peste 20 000 de spectatori.    comunicatul de presa

  • Notar.ro: Localizeaza, candideaza, recruteaza!

    Notar.ro: Localizeaza, candideaza, recruteaza!

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al PrimeSpace.ro

    PrimeSpace.ro anunta lansarea site-ului www.notar.ro, un portal complex destinat atat persoanelor interesate de serviciile unui birou notarial, cat si notarilor si companiilor care activeaza in domeniul juridic.    comunicatul de presa

  • 1 an de Laser Megazone - o provocare imensa, un succes pe masura!

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Senior Interactive


    O provocare imensa…

    Laser Megazone, cea mai mare arena de laser tag din Romania, face deja bilantul unui an de existenta. Cu o investitie initiala mai mult decat curajoasa- 150.000 Euro pentru arena din Iuliu Maniu - Laser Megazone a reusit sa se dezvolte peste asteptari, devenind un succes inca din primul an de activitate, cu o crestere de peste 20 % peste obiectivele propuse.    comunicatul de presa

  • Incepe editia de toamna a Targului de Cariere

    Cluj-Napoca - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Foreground

    În perioada octombrie – noiembrie se va desfăşura a doua ediţie din acest an a Târgului de Cariere. După ce reţeaua s-a extins în această primăvară în oraşe precum Tîrgu Mureş, Sibiu, Craiova şi Baia Mare, în această toamnă adaugăm pe listă şi Braşovul, de la care organizatorii au aşteptări asemănătoare cu cele pentru Cluj-Napoca. Aşadar, tinerii cu aspiraţii în carieră şi angajatorii de valoare se vor putea întâlni faţă în faţă din nou, prin intermediul Târgului de Cariere: Cluj-Napoca (15 – 16 octombrie), Sibiu (21 – 22 octombrie), Baia Mare (24 – 25 octombrie), Craiova (29 – 30 octombrie), Braşov (11 – 12 noiembrie), Tîrgu Mureş (13 – 14 noiembrie).    comunicatul de presa

  • Concurenta intre branduri sau batalia perceptiilor? – Brand Promo 13 – 14 noiembrie

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Picant Events SRL

    Marketingul este batalia perceptiilor - batalia brandurilor. Comunicarea de marketing a devenit deosebit de importanta in sustinerea unui brand de companie sau de produs. Responsabilii de comunicare trebuie in fiecare zi sa faca fata unor noi provocari, trebuie sa aleaga cele mai potrivite instrumente de comunicare si, mereu, sa se incadreze intr-un buget ambitios    comunicatul de presa

  • Funky Thinking: Imagination for Business

    Funky Thinking: Imagination for Business

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Lateral Coaching

    Lateral Coaching organizeaza pe 1 noiembrie 2008 un workshop de “gandire funky”. Gandirea Funky este gandirea care 'face cu putinta' ca lucrurile sa fie ALTFEL. Indiferent ca este vorba de un nou produs sau serviciu, de o strategie interesanta, de un mesaj de pozitionare unic sau poate o idee de afaceri inspirata.    comunicatul de presa

  • Europa FM şi Radio 21 – de trei ani cele mai ascultate posturi de radio din România

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Radio 21 Romania

    Europa FM si Radio 21 sunt cele mai ascultate posturi de radio din Romania, la nivel urban si in Bucuresti.
    Rezultatele valului de vară al Studiului de Audienţă Radio realizat in perioada 5 mai – 31 august 2008 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirma pentru al treilea an consecutiv, suprematia celor doua posturi ale trustului Lagardere Active Radio International pe piata radio din Romania.
        comunicatul de presa

  • Romanii din Diaspora se intalnesc pe Strada32

    Romanii din Diaspora se intalnesc pe Strada32

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Lasalle Corp SRL

    Lasalle Corp lanseaza astazi noul Strada32.com, retea globala pentru romanii din lume in cautarea unor posibilitati reale de dezvoltare personala cu impact semnificativ asupra experientei de roman international si asupra societatii romanesti.    comunicatul de presa

  • Training pentru un Eveniment de Afaceri Reusit – Event’Or 30 – 31 Octombrie

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Picant Events SRL

    Event’or ( www.marketingforum.ro ) este primul training dedicat organizatorilor evenimente de afaceri. Eventor este gandit ca un instrument de invatare astfel incat, la finalul trainingului, un organizator de evenimente de afaceri sa aiba cunostintele necesare proiectarii si punerii in practica a unui eveniment reusit.

    Work-shop-urile realizate de participantii la Eventor ( www.marketingforum.ro ) reprezinta un plan de organizare a unei conferinte deschise. Informatia din cadrul Eventor poate fi folosita pentru organizarea eficienta si a seminariilor, intalnirilor de afaceri, expozitii etc.
        comunicatul de presa

  • Regizorul rus Kama Gingas provoacă teatrul românesc!

    Regizorul rus Kama Gingas provoacă teatrul românesc!

    BUCURESTI - 7 octombrie 2008

    Comunicat de presa al UNITER

    În perioada 1-10 noiembrie, celebrul regizor rus de originie lituaniană, Kama Gingas, va fi prezent la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti. În secţiunea Spectacole invitate din străinătate/ International Voices sunt programate două spectacole regizate de Kama Gingas şi produse de Teatrul „Noua Generaţie” din Moscova, teatru al cărui director este: “Călugărul negru” de A.P. Cehov şi “Un poem ridicol” după F. M. Dostoievski. În plus, Kama Gingas va susţine la UNATC o conferinţă cu tema Teatrul provocator, iar la Librăriile Cărtureşti va avea loc lansarea cărţii Teatrul provocator. Kama Ginkas regizează de Kama Ginkas şi John Freedman, apărută în noua Colecţie FNT, cu sprijinul editurii UNITEXT (în româneşte de Andrei-Luca Popescu şi Marian Popescu).    comunicatul de presa

  • Cablurile vă întind nervii? Am adus Cable Turtle pe laptopgear.ro

    Cablurile vă întind nervii? Am adus Cable Turtle pe laptopgear.ro

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al NEOCOMM SRL

    Cablurile pot deveni foarte ușor o sursă de probleme în orice geantă sau rucsac. Și pentru ca ne enervau am căutat o soluție la problemă.    comunicatul de presa

  • Informmedia se alatura APEL

    Informmedia se alatura APEL

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al APEL

    Trustul de presă austriac Informmedia a devenit membru al Asociaţiei Patronale a Editorilor Locali din România. Prin cererea de aderare, Informmedia se alătură eforturilor depuse de APEL pentru normalizarea situaţiei din distribuţie şi dezvoltarea industriei de ziare locale.    comunicatul de presa

  • Blitz Build - Reclădim Demnitatea!

    Blitz Build - Reclădim Demnitatea!

    Cluj - Napoca - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Habitat for Humanity Romania

    Între 6 - 11 octombrie 2008, Asociaţia Habitat for Humanity Cluj va desfăşura împreună cu BRD – Groupe Société Générale un proiect de construcţie rapidă pentru a veni în sprijinul unei familii nevoişe clujene.
    Blitz Build - Reclădim Demnitatea! este un eveniment care are mai multe valenţe: e un proiect fulger: o locuinţă va fi ridicată în doar 6 zile, de la temelie la acoperiş, prin munca de voluntariat a 30 de angajaţi ai BRD. Proiectul reprezintă şi încununarea lucrărilor la cea mai mare comunitate Habitat din Cluj-Napoca: 32 de locuinţe construite pe strada Nădăşel, pentru 32 de familii care trăiau în urmă cu puţină vreme în condiţii improprii. Şi nu în ultimul rând, proiectul solidarizează cu ziua Naţiunilor Unite, World Habitat Day (6 octombrie), care îndeamnă la reflecţie asupra dreptului elementar al fiecărui cetăţean la o locuinţă adecvată, reamintind totodată lumii întregi de responsabilitatea colectivă pentru viitorul habitatului uman.

        comunicatul de presa

  • Ziua mondială a locuirii are însemnătate și pentru țara noastră!

    Ziua mondială a locuirii are însemnătate și pentru țara noastră!

    Cluj - Napoca - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Habitat for Humanity Romania

    150.000 de familii din România locuiesc în condiții inumane și au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți condițiile de viață    comunicatul de presa

  • OPEN - Stabilirea si atingerea obiectivelor: strategia valorilor personale

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al WEBCOR SRL

    “Daca nu ai un plan al tau, altii te vor include in planurile lor.”Anthony Robbins    comunicatul de presa

  • Pe www.infopromotii.ro, consumatorii au stabilit topul celor mai tari promotii

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Ingenius Impex

    Mari consumatori de produse cu ambalaj promotional, membrii comunitatii www.infopromotii.ro au desemnat Promotia Anului 2007 si top 3 promotii pe categorii, dintre cele publicate pe site in 2007.    comunicatul de presa

  • WEBDEX.RO - CUVINTELE DE CARE AI NEVOIE

    WEBDEX.RO - CUVINTELE DE CARE AI NEVOIE

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Forward Media & Advertising

    Nu lasa cuvintele necunoscute sa te umileasca, intra acum pe noul Webdex.ro si descopera cuvintele pe care nu le stii.    comunicatul de presa

  • În fiecare zi, 13.000 de bucureşteni ascultă Smart FM !

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al NEMIRA PUBLISHING HOUSE

    În perioada 5 mai – 31 august 2008, IMAS şi Mercury Research au realizat valul de vară al Studiului de Audienţă Radio. Conform rezultatelor sondajului, Smart FM numără aproape 13.000 de ascultători în fiecare zi, cu un Market Share de 1% !    comunicatul de presa

  • Cristian Chivu, Ambasador FIFA –SOS Satele Copiilor Romania

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al SOS-Satele Copiilor Romania

    SOS Satele Copiilor Romania a avut bucuria sa-l prezinte pe domnul Cristian Chivu ca Ambasador FIFA – SOS Satele Copiilor în Romania.
    In cadrul unei întalniri cu mass-media care a avut loc duminica, 5 octombrie 2008, ora 13:30, în SOS Satul Copiilor Bucuresti, din Calea Floreasca nr. 165, sector 1, Gica Popescu i-a inmanat certificatul oficial de ambasador FIFA.
        comunicatul de presa

  • CURS AUTORIZAT MANAGER RESURSE UMANE 17-19 SI 24-26 OCTOMBRIE 2008 BUCURESTI. DACA ITI DORESTI SA FII THE BEST HR MANAGER!!!

    CURS AUTORIZAT MANAGER RESURSE UMANE 17-19 SI 24-26 OCTOMBRIE 2008 BUCURESTI. DACA ITI DORESTI SA FII THE BEST HR MANAGER!!!

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al Schultz Consulting SRL

    Schultz Consulting are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de Manager de Resurse Umane, care se va desfasura la Bucuresti, Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Tronson 2, Mezanin, Camera 3, pe o durata de 6 zile.
    Perioada de desfasurare a cursului va fi: 17 – 19 Octombrie si 24 – 26 Octombrie.    comunicatul de presa

  • Concert de Jazz la sala ArCuB

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Celebrul saxofonist Sam Newsome vine la Bucureşti împreună cu Lucian Ban şi “The Romanian-American Jazz Suite”    comunicatul de presa

  • Un român din patru a făcut sex la locul de muncă

    Un român din patru a făcut sex la locul de muncă

    BUCURESTI - 6 octombrie 2008

    Comunicat de presa al YourJob

    Un român din patru a făcut sex la locul de munca, iar dintre aceştia 3% au recunoscut că au fost nevoiţi să facă sex la job cu persoane din afara companiei pentru că din diferite motive nu aveau un alt loc în care să facă dragoste. Aceste date au rezultat în urma unui sondaj de opinie realizat în perioada 1-2 septembrie pe un esantion de 2874 de persoane care au accesat site-ul de recrutare www.YourJob.ro    comunicatul de presa