Conditie esentiala

Definitie Conditie esentiala

Conditie de valabilitate a actului juridic civil. Acea conditie care trebuie indeplinita in mod obligatoriu, in lipsa ei actul nefiind valabil.Sunt conditii esentiale conditiile de fond, iar uneori (cand sunt cerute ad validitatem) si cele de forma.Conditiile esentiale se subdivid, in functie de izvorul obligativitatii lor, in legale (impuse de lege) si conventionale (voluntare, impuse de parti).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie esentiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie esentiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie esentiala. Definitiile termenilor despre Conditie esentiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie esentiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie esentiala.