Conditie imposibila

Definitie Conditie imposibila

Specie de conditie careia ii este caracteristic faptul ca presupune un eveniment ce, din punct de vedere material, ca si din punct de vedere juridic, este imposibil de realizat.Spre exemplu, conditia de a transmite prin telepatie anumite informatii creditorului.Singurul criteriu valabil de apreciere si determinare a posibilitatii sau imposibilitatii conditiei sunt posibilitati sau imposibilitati umane in general, iar nu posibilitatile concrete ale debitorului.Sub aspect juridic, imposibilitatea conditiei trebuie raportata la dreptul obiectiv, adica la intreg ansamblul de reglementari juridice in vigoare la momentul dat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie imposibila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie imposibila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie imposibila. Definitiile termenilor despre Conditie imposibila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie imposibila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie imposibila.