Conditie

Definitie Conditie

1. Acel fenomen care influenteaza actiunea cauzei, favorizeaza sau franeaza procesul dezvoltarii cauzei in efect.2. Din punctul de vedere al dreptului civil, un eveniment viitor si nesigur ca realizare, de care depinde insasi existenta drepturilor si obligatiilor, adica nasterea ori desfiintarea actului juridic civil.Dupa efectul lor, conditiile sunt suspensive sau rezolutorii.Dupa legatura cu vointa partilor a realizarii ori nerealizarii evenimentului, conditia poate fi cazuala, mixta si potestativa.Dupa modul ei de formulare, conditia poate fi pozitiva sau negativa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditie. Definitiile termenilor despre Conditie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditie.