Conditii de validitate

Definitie Conditii de validitate

Specie de conditii ale actului juridic civil care, avand caracter esential, la incheierea lui trebuie strict indeplinite, caci in caz contrar, este afectata insasi valabilitatea actului juridic.Absenta oricarei dintre ele este sanctionata cu nulitatea actului juridic.Conditiile de validitate sunt totodata conditii de fond si conditii esentiale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conditii de validitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conditii de validitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conditii de validitate. Definitiile termenilor despre Conditii de validitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conditii de validitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conditii de validitate.