Constituirea dreptului de proprietate particulara

Definitie Constituirea dreptului de proprietate particulara

In sensul Legii nr.18/1991 a fondului funciar, improprietarirea unor categorii de persoane in anumite conditii, cu terenuri care s-au aflat in patrimoniul fostelor cooperative agricole sau in proprietatea privata a statului. Vezi si Reconstituirea dreptului de proprietate particulara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Constituirea dreptului de proprietate particulara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Constituirea dreptului de proprietate particulara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Constituirea dreptului de proprietate particulara. Definitiile termenilor despre Constituirea dreptului de proprietate particulara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Constituirea dreptului de proprietate particulara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Constituirea dreptului de proprietate particulara.