Cont blocat

Definitie Cont blocat

Cont in care sunt depuse sume de bani in lei sau in valuta, reprezentand capitalul social necesar in vederea constituirii unei societati comerciale. Dupa ce clientul prezinta bancii dovada inregistrarii societatii comerciale la registrul comertului, contul este deblocat, iar sumele sunt virate in contul curent al societatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont blocat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont blocat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont blocat. Definitiile termenilor despre Cont blocat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont blocat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont blocat.