Cont debitori

Definitie Cont debitori

Cont in care sunt inregistrate sumele pe care societatea comerciala le are de incasat.Face parte din activul societatii si include si clienti care nu au platit, evidentiati intr-un sub-cont sau intr-un cont deschis.Vezi si Cont de creante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont debitori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont debitori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont debitori. Definitiile termenilor despre Cont debitori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont debitori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont debitori.