Cont sintetic

Definitie Cont sintetic

Conturi ce reflecta in etalon valoric situatia globala a mijloacelor, a surselor si a proceselor economice. Ele sunt conturi de baza si formeaza contabilitatea sintetica. Soldurile finale ale conturilor sintetice sunt transpuse, dupa anumite reguli, in bilant.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont sintetic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont sintetic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont sintetic. Definitiile termenilor despre Cont sintetic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont sintetic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont sintetic.