Contabilitate a angajamentelor

Definitie Contabilitate a angajamentelor

Contabilitatea angajamentelor acordate sau primite in relatiile cu tertii, a mijloacelor fixe luate cu chirie, a valorilor materiale primite spre prelucrare sau reparare, in pastrare sau custodie, debitori scosi din activ, urmariti in continuare, redevente, locatii in gestiune, chirii si alte datorii asimilate, a efectelor scontate neajunse la scadenta precum si a altor valori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a angajamentelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a angajamentelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a angajamentelor. Definitiile termenilor despre Contabilitate a angajamentelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a angajamentelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a angajamentelor.