Contabilitate in partida simpla

Definitie Contabilitate in partida simpla

Contabilitate care asigura inregistrarea cronologica si sistematica a operatiunilor patrimoniale in mod unilateral, numai in debitul sau creditul unor conturi, fara utilizarea unui cont corespondent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate in partida simpla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate in partida simpla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate in partida simpla. Definitiile termenilor despre Contabilitate in partida simpla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate in partida simpla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate in partida simpla.