Contract de asigurare cu suma asigurata redusa

Definitie contract de asigurare cu suma asigurata redusa

contractul de asigurare in care contractantul asigurarii decide incetarea platii primelor de asigurare iar contractul incheiat initial este modificat in acest context, suma asigurata va fi recalculculata, fiind proportionala cu valoarea primelor deja platite

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asigurare cu suma asigurata redusa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul contract de asigurare cu suma asigurata redusa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la contract de asigurare cu suma asigurata redusa. Definitiile termenilor despre contract de asigurare cu suma asigurata redusa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contract de asigurare cu suma asigurata redusa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contract de asigurare cu suma asigurata redusa.