Contract de asistenta tehnica limitata

Definitie Contract de asistenta tehnica limitata

Contract ce are ca obiect:- prestatii de servicii, - diagnostic tehnic, - propuneri de renovare, - propuneri de cumparare de tehnici noi, - formarea personalului, - punerea in exploatare etc.Asistenta poate fi pe perioade mai mult sau maiputin de lunga durata, in functie de natura si complexitatea investitiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asistenta tehnica limitata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asistenta tehnica limitata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asistenta tehnica limitata. Definitiile termenilor despre Contract de asistenta tehnica limitata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asistenta tehnica limitata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asistenta tehnica limitata.