Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei

Definitie Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei

Contract ce are ca obiect:- contributia fiecarei parti, in proportii diferentiate, in functie de posibilitati si intelegere, cu privire la transferul tehnicii- punerea in comun a resurselor financiare si a altor elemente active suportarea in comun a costurilor controlul si gestiunea comuna a exploatarii investitiei comercializarea in comun a productiei- impartirea beneficiilor proportional cu contributia fiecaruia si suportarea in comun a riscului.Avantajele sunt substantiale pentru ambele parti: beneficiarul profita de acces la tehnici si tehnologii noi, la competente in materie de gestiune si comercializare, economiseste eforturi materiale si financiare, isi micsoreaza riscul prin trecerea unei parti asupra antreprenorului.La randul lui, antreprenorul profita de accesul pe piata beneficiarului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei. Definitiile termenilor despre Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asociere intre beneficiar si antreprenor pentru realizarea investitiei.