Contract de comision de vanzare

Definitie Contract de comision de vanzare

Contract prin care comisionatul se angajeaza sa vanda marfurile comitentului, in conditii tehnice si de calitate determinate, contra unui comision. Pe baza acestui contract, comisionarul incheie, in nume propriu, un contract de vanzare/cumparare, comportandu-se fata de cumparator, ca proprietar al marfii vandute, asumandu-si riscul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de comision de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de comision de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de comision de vanzare. Definitiile termenilor despre Contract de comision de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de comision de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de comision de vanzare.