Contract de concesiune (exclusiva)

Definitie Contract de concesiune (exclusiva)

Contract comercial cu functii apropiate de intermediere, prin efectul caruia un comerciant independent, numit concesionar, dobandeste dreptul de a fi aprovizionat cu anumite marfuri ale unui producator, numit concedent, pe care le comercializeaza in nume si in cont propriu. Constituie o forma de intermediere imperfecta, si este larg raspandit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de concesiune (exclusiva)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de concesiune (exclusiva).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de concesiune (exclusiva). Definitiile termenilor despre Contract de concesiune (exclusiva) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de concesiune (exclusiva), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de concesiune (exclusiva).