Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic

Definitie Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic

Este contractul clasic de antreprizã, prin care beneficiarului i se oferã de antreprenor mai multe posibilitãti de intrarea în raporturi contractuale directe cu un furnizor de echipamente de investitii sau cu mai multi furnizori, interesati sã coopereze la realizarea investitiei dorite de beneficiar. Depinde de natura fiecãrui obiect contractual, de amploarea lucrãrilor si a riscurilor, de potentialul tehnic, material, financiar si uman de care dispune, precum si de prevederilor legislatiei nationale tn materie de investitii. Antreprenorul îsi asumã rolul de coordonator al întregii investitii si de rãspundere generalã.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare in investitii intre antreprenor si beneficiar unic.