Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat

Definitie Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat

In cazul formulei investitie la cheie, antreprenorul se angajeaza sa scolarizeze si sa instruiasca personalul beneficiarului, dar numai atat.In formula investitie produs realizat, antreprenorul isi asuma riscuri mai mari, angajandu-se sa efectueze la terminarea investitiei, toate operatiunile necesare pentru obtinerea concreta a produsului.Din aceasta decurge si necesitatea de a pretinde un pret mai mare, susceptibil sa-i acopere riscul, in cazul ca nu obtine rezultatele scontate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare in realizarea de investitii cu produs realizat.