Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare

Definitie Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare

Contract de cooperare in investitii prin care un grup de firme furnizoare se angajeaza sa preia in sarcina obligatiile antreprenorului si sa incheie un singur contract cu beneficiarul.Grupul respectiv se constituie ca o entitate juridica independenta sub forma de consortiu, joint-venture etc.Intr-o asemenea relatie de cooperare se pun cateva intrebari fundamentale: - privire la responsabilitatea partilor- aria de raspundere a fiecarei intreprinderi asociate- daca se raspunde solidar sau numai pentru faptele individualizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare in realizarea de investitii intre beneficiar si un grup de firme furnizoare.