Contract de coproductie si specializare

Definitie Contract de coproductie si specializare

Contract intre doi producatori din aceeasi ramura de productie sau din ramuri complementare prin care se instituie cooperarea in productie, pe baza de specializare, in conditii determinate, referitoare la:- reperele specializarii- volumul productiei- seriile de fabricatie- conditiile tehnice si de calitate- ritmurile livrarilor reciproce- preturile pentru decontarea livrarilor- modul de decontare etc.Acest gen de contract poate fi si multipartit. Coproductia internationala nu se poate realiza decat intre firme cu capacitati de fabricatie adecvate, cu traditie si deprinderi acumulate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de coproductie si specializare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de coproductie si specializare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de coproductie si specializare. Definitiile termenilor despre Contract de coproductie si specializare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de coproductie si specializare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de coproductie si specializare.