Contract de donatie cu sarcina

Definitie Contract de donatie cu sarcina

Varietate a contractului de donatie care se distinge prin aceea ca donatorul impune donatarului indeplinirea unei obligatii numita sarcina, fie in folosul lui insusi (cum ar fi donarea unei sume de bani cu indatorirea pentru donatar de a-si continua studiile), fie in folosul donatorului (spre exemplu, se doneaza un imobil cu obligatia pentru donatar de a asigura intretinerea viagera in favoarea donatorului), fie in beneficiul unei terte persoane (precum indatorirea de a plati o renta in favoarea fiului donatorului din afara casatoriei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de donatie cu sarcina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de donatie cu sarcina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de donatie cu sarcina. Definitiile termenilor despre Contract de donatie cu sarcina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de donatie cu sarcina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de donatie cu sarcina.