Contract de donatie

Definitie Contract de donatie

Contract unilateral prin care o persoana (donator) se obliga sa transmita gratuit, in principiu irevocabil, un bun al sau altei persoane sau unei institutii (donatar). Vezi art.801 Cod Civil. Vezi si Donatie deghizata, Donatie indirecta, Daruri manuale, Donatie cu sarcina, Donatie de bunuri viitoare, Donatie intre soti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de donatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de donatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de donatie. Definitiile termenilor despre Contract de donatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de donatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de donatie.