Contract de inchiriere a suprafetelor locative

Definitie Contract de inchiriere a suprafetelor locative

Varietate speciala a contractului de locatiune avand ca obiect o locuinta si fiind supus unei reglementari speciale, derogatorii. Vezi Legea 114/1996 (a locuintei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de inchiriere a suprafetelor locative? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de inchiriere a suprafetelor locative.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de inchiriere a suprafetelor locative. Definitiile termenilor despre Contract de inchiriere a suprafetelor locative cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de inchiriere a suprafetelor locative, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de inchiriere a suprafetelor locative.