Contract de ipoteca

Definitie Contract de ipoteca

Contract de garantie reala, avand ca obiect un bun imobiliar.Se incheie intre debitor si creditor in scopul garantarii stingerii obligatiei de plata asumata de debitor.In contract se stipuleaza dreptul creditorului de a valorifica bunul ipotecat al debitorului in cazul in care debitorul nu ramburseaza imprumutul banesc primit, majorat cu dobanda aferenta.Este un contract care poate fi constituit numai pe baza de autentificare la un notariat public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de ipoteca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de ipoteca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de ipoteca. Definitiile termenilor despre Contract de ipoteca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de ipoteca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de ipoteca.