Contract de leasing vinde si reinchiriaza

Definitie Contract de leasing vinde si reinchiriaza

Contract de leasing prin care locatarul, care are in proprietate un activ, il vinde locatarului si apoi il inchiriaza de la acesta in regim de leasing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing vinde si reinchiriaza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing vinde si reinchiriaza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing vinde si reinchiriaza. Definitiile termenilor despre Contract de leasing vinde si reinchiriaza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing vinde si reinchiriaza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing vinde si reinchiriaza.