Contract de livrari de marfuri in contrapartida

Definitie Contract de livrari de marfuri in contrapartida

Tranzactie comerciala presupunand aranjamente ce au ca obiect schimburi reciproce directe de marfuri, adica de bunuri mobile corporale, schimburi efectuate prin operatii de compensatie sau prin operatii paralele. Operatiile cele mai apropiate livrarilor in contrapartida sunt compensatiile din cadrul acordurilor de barter.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de livrari de marfuri in contrapartida? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de livrari de marfuri in contrapartida.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de livrari de marfuri in contrapartida. Definitiile termenilor despre Contract de livrari de marfuri in contrapartida cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de livrari de marfuri in contrapartida, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de livrari de marfuri in contrapartida.