Contract de mandat comercial

Definitie Contract de mandat comercial

Contract incheiat intre o persoana - mandant - si o alta - mandatar - prin care mandatarul se angajeaza sa exercite fapte de comert sau sa indeplineasca anumite actiuni comerciale, in numele si pe contul mandantului, contra unei indemnizatii sau comision. Contractul de mandat comercial poate fi: - general (General commercial mandate), prin care mandatarul primeste o imputernicire generala in scopul de a savarsi fapte si actiuni comerciale de orice natura in numele si pe contul mandantului - special (Special commercial mandate), prin care imputernicirea acordata de mandant mandatarului este limitata la un obiectiv determinat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de mandat comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de mandat comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de mandat comercial. Definitiile termenilor despre Contract de mandat comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de mandat comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de mandat comercial.