Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale

Definitie Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale

Contract ce se incheie intre doua companii aeriene, care se angajeaza sa se reprezinte reciproc pe piata celeilalte parti, ca reprezentant general de vanzari, de legatura cu autoritatile de stat, de efectuare de reclama.Se admite practicarea dreptului de inchidere de contracte de subagentie, respectiv de transferare a drepturilor de reprezentanta detinute de alte companii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale. Definitiile termenilor despre Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de reprezentanta reciproca pentru vanzari generale.