Contract de schimb (de bunuri)

Definitie Contract de schimb (de bunuri)

Este un contract prin care partile - numiti copermutanti sau coschimbasi - isi dau respectiv un lucru pentru altul. (art. 1405 Cod Civil). Este un contract sinalagmatic, cu titlu oneros, comutativ, consensual si translativ de proprietate (sau de alte drepturi, reale sau de creanta). Poate fi privita ca o dubla vanzare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de schimb (de bunuri)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de schimb (de bunuri).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de schimb (de bunuri). Definitiile termenilor despre Contract de schimb (de bunuri) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de schimb (de bunuri), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de schimb (de bunuri).