Contract de turism

Definitie Contract de turism

Contract in virtutea caruia o persoana juridica (agentiie, birou, organizatie de turism) isi asuma obligatia ca, in schimbul unei sume de bani numita pret, sa procure unei persoane fizice (turist) un sejur sau un voiaj, asigurandu-i reconfortare si agrement. Constituie cadrul juridic de realizare al turismului sub raportul prestarilor de servicii pe care aceasta activitate le presupune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de turism? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de turism.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de turism. Definitiile termenilor despre Contract de turism cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de turism, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de turism.