Contract forward

Definitie Contract forward

Contract clasic de vanzare-cumparare ce se negociaza si se incheie pe piata fizica pentru orice fel de marfa, valuta, hartie de valoare, servicii, la un pret fix si cu exigibilitatea la o data in viitor.Este un contract ferm, cu elemente consolidate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract forward? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract forward.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract forward. Definitiile termenilor despre Contract forward cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract forward, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract forward.